Путин благодари на спецчастите, те изпълнявали героично воинския си дълг в Украйна

Те защитавали руските граждани и националните интереси на Русия
Обновена: 27 фев 2022 12:29 | 27 фев 2022 12:26, Елка Василева
417
Путин благодари на спецчастите, те изпълнявали героично воинския си дълг в Украйна
Снимка: архив, БГНЕС

Президентът Владимир Путин благодари днес на руските специални части в телевизионно обръщение, публикувано на сайта на Кремъл, предаде Ройтерс.

Още по темата
Той заяви, че силите за специални операции "изпълняват героично своя военен дълг" в Украйна.

„Вие неведнъж на практика се доказвали, че сте готови във всякакви най-сложни условия да действате максимално ефективно, ясно и компетентно да решавате най-трудните и отговорни задачи и винаги с чест да изпълняване воинския си дълг за защита на родната страна и нашите граждани за обезпечаване на националните интереси на Русия“, заяви Путин.

"Героичните традиции на спецназа са залегнали във вековната история на нашата армия. Те бяха създадени по време на Великата отечествена война, продължени и укрепени в Афганистан и в много горещи точки, по време на ликвидирането на терористичните групировки в Северен Кавказ и Сирия", каза Путин, цитиран от ТАСС.

Руски части атакуваха петролни и газови съоръжения в Украйна, предизвиквайки огромни експлозии, съобщиха по-рано днес украински представители.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


417
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
314
0
 
0
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Този човек е абсолютно неадекватен, да му спрат лекарствата за сърце и да му дадат успокоителни.
313
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То стана - идат като тигри, бягат като овци
312
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В те това е руски блитз криг - Юруш на маслините, айде да си ходиме. И снега и снега.
311
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГОВОРИХТЕ САМАТА ИСТИНА ДУМА СЛЕД ДУМА НО ПОСЛЕДНТЕ МИ ПАК ИЗЛЪГАХТЕ
310
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците като нация са умни и работливи хора, държавата е огромна и притежава несметни ресурси. Ако тази държава има "нормално" ръководство, което да води народа си руснаците биха живели доста по-добре от средния европеец, но уви нямат късмета или куража да кажат баста на това крадливо управление на Путин и кликата олигарси около него които ограбват богатствата и бъдещето на собствения си народа, а от няколко дена реши да ограби бъдещето на един съседен народ. Дано руснаците се събудят...
309
2
 
3
 
! Отговори
Ева преди 2 години
До Путин е пътник...КОга Орбан го е заклеймил???В Унгария съм и няма такова нещо.
308
3
 
5
 
! Отговори
Те защитавали преди 2 години
,,Те защитавали руските граждани и националните интереси на Русия в Украйна.''Трябва бая интереси да са имали та да нападнат суверенна държава чрез неочаквана и вероломна инвазия.
307
6
 
2
 
! Отговори
Рунтав гъззз преди 2 години
Чеченците се отказват от участие във войната което е голям резил за Путин.
306
3
 
4
 
! Отговори
СССРеми се преди 2 години
Тук не повече от двама трима безмозъчни плазмодии с полирани до съвършенство мозъчета колкото орехчета пишат коментари в защита на оня руски баламурник Путин.Явно оная дърта 🐮 митрофанова им дава по някоя копейка
305
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи, лудото джудже благодари на мюсюлманските убийци на Кадиров за това, че избиват православни жени и деца??? А, путинофилите го хвалят???? Нормалните руснаци се срамуват от Путин, путинофилите не.
304
11
 
7
 
! Отговори
МАРГО преди 2 години
Да оставите човека на мира,защото по принцип ако влезеше някой в Вас, нямаше ли да го изгоните???Това си е същата работа?Каква работа имат тези краварски американци да се намесват в Руската страна,те червеите ли ги ядът че Путин си гледа своето задължение и напълно си е прав,това е неговата държава,не е на краварите...Радвам се че не е като Румен Радев да продава народа си за пари,щото е гладник и му се виждат малко паричките,дано се задави с тях....
303
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
всички срещу агресора, смазване на икономиката им, забрана на вноса и пътуването на руснаци в цивилизованият сват - техният лидер иска да го разруши?
302
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Санитари в бели престилки влизат в Кремъл да го приберат.
301
11
 
18
 
! Отговори
Путин трябва да бъде преди 2 години
Спрян и Веднага въдворен в психиатрична клиника край Москва !
300
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единственото героично в такива ситуации е да откажеш да се биеш. Видях стотици капитулирали Украински и Руски войничета, които отказват да посегнат един на друг. Това са истинските мъже на деня! Онези като Байдън, Путин, Зеленски и лидерите на НАТО са безочливи и изкукали пенсионери.
299
14
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Руският Хитлер ще бъде убит скоро. Империята му ще се разпадне. СЛАВА НА ГЕРОИТЕ НА УКРАЙНА.
298
6
 
14
 
! Отговори
До осведомен преди 2 години
Първо няма неизбежна война, особенно когато никой не те напада и второ да тръгнеш срещу най-богатите нации 60% от световния брутен продукт, трябва наистина да си ку-ку. Няма никакъв шанс за успех в тая война. Путин скоро ще си тръгне.
297
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЛАБИЯТ Човек върши нещата със сила.СИЛНИЯТ ЧОВЕК С ЛЮБОВ! БОГ Е ЛЮБОВ! СЪЗДАТЕЛ ! ТВОРЕЦ! Путин убива и разрушава хора деца животни Планетата ни земя! Спрете Путин! Спрете Войната веднага! г-н , Президент Джо Байдън, не стойте и не гледайте и всички висши сили А помогнете на президента Зеленски и Украйна на хората ! GOD BLESS ALL!
296
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде стига с тоя газ та газ, от газ в България имат нужда 3 топлофикации и няколко стъкларски цеха - това е.Силно преувеличено е потреблението на руски газ от нас българите.Само като видите нелепите 3 000 кубика потребление и ще ви стане тъжжно и смешно колко.
295
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спецназа е потресен от съпротивата. Съпротивата не са от ракети, а от това че като отидат на улица ги оплюват. И благодарностите на ръководството няма да изчистят срама от техните действия. Сега почват да се изправят пред една от най-силната армия - тази която защитава своя дом